Nagyon csábító!!:))
A fűszerek Toldi fűszertermékekből:
A húst megtisztítom és feldarabolom minnél kisebbekre a testrészeket is, mert könnyebben átsül. Elkészítem a páclét és beleforgatom a húst. Ezt előző nap elkészítem és elteszem a hűtőbe. Másnap belehelyezem a sütőzacskóba és lezárom cérnával. A tetejét megbököm fogvájóval pár helyen, hogy sütés közben levegőzzön, távozhasson a gőz. Tepsibe helyezem a zacskós húst. Előmelegített sütőben 200 fokon sütöm kb. 60-70 percig, majd levágom a zacskót és saját levében pirítom még pár percig a húst.
Nagyon finom omlós marad a hús. Én salátával tálalom a paleo miatt, a családnak petrezselymes burgonyát és répareszeléket tálaltam.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.