4 db nyúlcomb
1 ek vegeta
1 mk só
1 csapott mk majoránna, vagy oregánó
3 gerezd apróravágott fokhagyma
1 csípet bazsalikom
1 csapott mk őrölt pirospaprika
1 kisebb fej vöröshagyma szeletelve
1,3 dl hideg víz
1 mk 10%-os ecet.
15 dkg liszt
15 dkg morzsa
2 tojás
2 ek tej
A combokat egy mélytálba tesszük és a fűszerekkel elkészített páclét ráöntjük, és egy éjszakát érlelni hagyjuk.
Majd másnap kivesszük belöle, tányérra tesszük.
Majd előkészítjük a panirozáshoz valókat.
15 dkg liszt, 15 dkg morzsa + 1 ek lisztet keverünk bele, 2 tojást felverünk, 1 mk vegetával, és 2 ek tejjel.
Bepanirozzuk a combokat és 3 ek zsírral egy közepes tepsit kikenünk, s ebbetesszük a panirozott husokat, majd alufoliával befedjük.
Elő melegített sütőben 180 fokon 40 perc alatt készre sütjük.
Fél óra elteltével levesszük a fóliát róla és megfordítjuk a combokat, s készresütjük.
Én rizibizivel tálaltam enyhén ecetes salátalevélen, és paradicsom szeletekkel díszítettem.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.