Piskótához:
6 tojás
6ek.liszt
6ek.cukor
fél csomag sütőpor
Krémhez:
2dl tej
9-10ek.búzadara
15dkg margarin
10dkg porcukor
Nutella
csokiöntet
kakaópor
A piskótát a szokásos módon megsütjük.
A 2dl tejet és a búzadarát sűrűre főzzük.A vajat habosra keverjük a porcukorral,majd összekeverjük a tejbegrízzel.(Nekem egy kicsit híg lett,így raktam hozzá egy kis darált háztartási kekszet.
A kihűlt piskótát megkenjük nutellával,majd elsimítjuk rajta a tejbegrízt és csokiöntettel és kakaóporral diszítjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.