1 doboz ( 500 gr ) hulala krém
5 dkg étcsokoládé
400 gr nutella krém
darabos mogyoró díszítéshez
A poharakat lehűtjük a hűtőszekrényben.
A csokoládét vízgőz felett felolvasztjuk, majd kicsit hagyjuk hülni.
Az olvasztott csokoládéba evőkanállal merítek, és a hideg pohár belsejére csúrgatom. ( ha ügyes vagy szép formákat tudsz alkotni ).
A poharat közben lassan forgatom.
A hulalának felét felverjük, és a nutella krémet laza keverés közben hozzáadagoljuk.
Poharakba adagolás:
A hulala krém másiHULALAk felét elosztjuk a poharakba.
Ez lesz alul.
Utána tesszük bele a nutellával kevert krémet és a tetejére mégegyszer a fehér hulala krémet teszem majd darabolt mogyoróval díszítem.
Hidegen tálalom.
Elég tömény édesség, csak azoknak ajánlatos, akik szeretik.
Töménységén tejszínnel lehet enyhíteni.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.