30 dkg liszt, 25 dkg vaj(margarin), 3 tojás, 1 vaniliás cukor ,28 dkg kristály cukor, barackiz, citrom héj, 15 dkg dió.
A lisztet a vajat (margarint), 3 tojássárgáját a vaniliás cukrot és a citrom héjat jól összegyúrjuk.Vékonyra kinyújtjuk és kis pogácsaszaggatóval kiszúrjuk. A 3 tojásfehérjét a kristálycukorral kemény habbá verjuk, és a kis korongok tetejére torta diszitö segitségével nyomjuk a hab közepébe egy egy dió cikket nyomunk, világosra sütjük. Vigyázva vesszük ki a tepsiböl, mert omlos, kihulve 2 - 2 darabot barackizzel összeragasztunk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.