Tészta: 12 dkg vaj
4 tojás sárgája
4 kanál cukor
25 dkg liszt
1 csomag sütőpor
1-2 dl tej
Hab: 6 tojás fehérje
1 kis kanál ecet
20 dkg porcukor
1 citrom reszelt héja
baracklekvár
A tészta hozzávalóiból könnyű tésztát keverünk, egy közepes tepsibe egyenletesen elsímitjük. Félig a sütőben megsütjük, barackízzel megkenjük. A tojás fehérjéből az ecettel és a citromos porcukorral kemény habot készítünk és a habbal bevonjuk a süteményt. Közepes tűznél tovább sütjük, de a sütő ajtaját ne sokat nyissuk ki.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.