A hagymát felcikkeljük, a répát és a krumplit felkockázzuk, de ne legyen túl apró, a zöldbabokat is srégan kettévágjuk, bár ha fagyasztott, akkor ne vegyük ki főzésig.
A húst jól belenyomkodjuk a Szószba, és félretesszük.
Kevés olajat hevitünk, majd beledobjuk a hagyma felét, a krumplit, picit dinszteljük, majd rádobjuk a húst.
Ha megváltozott a hús szine, akkor hozzáadjuk a répát, picit még piritjuk, majd beleöntjük a vizet és felforraljuk.
Leszedjük a habját, hozzáadjuk a szójaszószt és a cukrot, és jól elkeverjük.
Hozzáadjuk a maradék hagymát is, majd benedvesitett papirtörlővel lefedjük, és 10 percig főzzük.
10 perc után rádobjuk a zöldbabot, óvatosan fakanállal a lábos alján lévő dolgokat felülre forgatjuk, és mostmár a papir nélkül, kis lángon ismét 10 percig főzzük.
Forrón, főtt rizzsel tálaljuk.
Jó étvágyat kivánok!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.