Szeretjuk nagyon így a csirkét. Kipróbáltad már disznóhússal? Az is isteni finom, akárcsak a Tiéd!
Hozzávalók.8 db. csirke comb,8 lapos evőkanál liszt, 1 kiskanál őrőlt piros paprika, 1 kiskanál őrőlt bors,1 kiskanál majoranna,2 gerezd fokhagyma reszelve, 10 dkg. reszelt sajt,/lehet füstölt is/.1 nagy vöröshagyma,2 dl. tejfől.1 késhegynyi őrőlt kömény.
kevés olaj
Elkészítés.Aliszttel össze keverem a fűszereket. a fűszeres lisztbe bele forgatom az előre besózott combokat,és olajozott tűzállo tálba fektetem.A maradék lisztet rászórom,a hagymát karikákra vágom és egyenletesen ,hogy minden hova jusson rászórom a husira,meglocsolom tejfőllel,amit elötte egykis olajon felolvasztottam, ráhintem a sajtot. A tűzálló tál tetejét ráteszem, majd fórró sütőben 50 percig sütjük.Majd levesszük a tetőt,és szépen megpirítjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.