50 dkg nektarin
1 cs. tejszínízű puding por
2 dl tejszín
5 dkg cukor
4 dl tej ( 2.8 %-s)
1 kk őszibarack likörvodka
1 dl tejhez folyamatos keverés mellett beleszórjuk a puding port addig keverjük, amig csomómentes nem lesz.
Majd hozzáadjuk a langyos 3 dl tejhez, majd megfőzzük.
Felverjük a teszínhabot, és a langyosra hűtött kész pudinggal összekeverjük, hozzáadjuk a likörvodkát. A Tupperware edénybe ízlésesen helyezzük a szeletekre vágott nektarint, és a tetejére öntjük a tejszínes pudingot.
Hűtőbe tesszük, és hidegen tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.