1/2 kg penne tészta
6 dl tej
10 dkg margarin
2 evőkanál finom liszt
10 dkg rokfort vagy márvány sajt
10 dkg mozzarella sajt
10 dkg füstölt sajt
20 dkg trappista sajt
só
őrölt fehér bors
Előkészítés:A tésztát sós vízben kifőzzük, leöblítjük.A sajtokat lereszeljük.
A margarinból, lisztből a tejjel besamelmártást főzünk. Sóval, borssal ízesítjük és elkeverjük benne a lereszelt sajtokat, 10 dkg trappista kivételével.
Elkészítés:A sajtos besamelbe beleforgatjuk a kifőtt tésztát, majd tepsibe vagy tűzálló tálba terítjük. A tetejét megszórjuk a maradék sajttal és előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.