Nagyon guszta!
40 dkg babapiskóta
2 l tej
rumaroma
1cs,karamellás pudingpor
1cs.csokis pudingpor
1cs.puncsos pudingpor
1cs.vaníliás pudingpor
5 dkg mazsola
16 ek.cukor
A díszítéshez:
reszelt étcsoki vagy tortadara
Előkészítés:A négy fajta pudingot külön-külön megfőzzük fél-fél liter tejjel és 4-4 evőkanál cukorral. A mazsolát beáztatjuk.
Elkészítés:Egy tortaformába vagy magasabb falú tepsibe rétegezzük a piskótát és a pudingokat: a forma alját kirakjuk a babapiskótával, meglocsoljuk az aromával, majd még melegen ráöntjük a csokis pudingot. A rétegek közé szórjunk a beáztatott mazsolából.
Folytassuk a rétegezést a piskótával, karamellás pudinggal, majd ismét a piskótával. Legfelülre a vaníliás puding kerüljön. A tetejét szórjuk meg tortadarával vagy reszelt csokival.
A tortát tegyük a hűtőbe és csak másnap szeleteljük
Jó étvágyat kíváok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.