Nagyon mutatós és fincsi süti!!:))
A 25 dkg cukrot 4 tojássárgájával 10 dkg. lágy margarinnal habosra keverjük,hozzá adjuk a sütőport, vaniliát 2 ek. kakaót fele tejet és fele menyiségű lisztet simára keverjük és hozzá adjuk a liszt másik felét és a tejet.
Piskóta tészta lágyságunak kel lennie.
Ha a tojás kisebb akkor elég 2dl. tej.
Közepes méretü zsírozott lisztezett tepsibe 2-3 fokozaton tű próbáig sütjük.K:B.25perc.
Ameddig hül a tészta elkészítjük a habot.4 tojás fehérjét 25dkg. cukorral kemény habbá verünk.
Rá simítjuk a tészta tetejére és a sütőbe vissza téve k.b. 15 percig szárítjuk takarék lángon.
Amikor megszáradt a hab mevárjuk mig kihül az egész sütemény 10 dkg. olvasztott csokoládéval bevonjuk.
Ha a csoki is szilárd szeleteljük,izlés szerint díszítjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.