Hozzávalok: Pár szelet sertés karaj, 2 szál ságarépa, 2 marok cukorborsó, 1 marok kukorica, sűlthús fűszer. némi zsirídék,pici liszt.
Elkészítés: A hús szeleteket vékonyra verjük, sózzuk, fűszerrel bekenjük, és lisztbe forgatjuk.Mintkét oldalon hirtelen kisütjük kevés olajon. Közben a zőldségeket megpáróljuk, és a kisűlt húsokat rátesszük. Öntünk rá kevés vízet, majd megszórjuk pici liszttel, hogy besürűsögjön a leve. Én fűszeres krumplival tálaltam.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.