Guszta!!!
2 tojásos piskótalap
0,5 kg túró
6 dkg porcukor
3 dl zacskós tejszín
1 cs. vaníliás cukor
3 kk étkezési zselatin
2 db narancs
1 cs. torta bevonó zselé
3 ek narancs dzsem
A túrót áttörjük, majd összekeverjük a porcukorral.
1 dl forró vízben a zselatint elkeverjük, kissé lehűtjük, és a krémhez keverjük.
A tejszínt kemény habbá verjük a vaníliás cukorral, és óvatosan a túrókrémmel összekeverjük.
Egy csatos tortaformát kivajazunk, és belehelyezzük a piskóta tortalapot, megkenjük narancs dzsemmel és a túrókrémmel, és hűtőbe rakjuk 30 percre.
A narancsot felszeleteljük, majd rárakjuk a tortára, majd a tortabevonó zselével bevonjuk, 3 órára a hűtőbe helyezzük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.