Hozzávalók:1.5 kg. narancs hús, 40 kdg. cukor,egy csipet fahéj, 1 dzsemfix, pici szalicil.és annyi viz hogy ellepje a narancsot.
Elkészítés: Narancsot cikkelyekre szedem, és egy lábasba felteszem főzni annyi vízzel hogy ellepje.1 órát főzöm többször kevergetve. Botmixerrel össze turmixolom, hozzáadom a cukrot,és még 20 percig főzöm. Beleteszem a pici fahéjat, a dzsemfixet, és a szalicilt. Tovább nem főzöm, még melegen üvegekbe rakjuk, és fejjel lefelé fordítva hagyjuk fél órát.Ruha közé tesszük, és hagyjuk kihűlni.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.