egy kisebb fej kínai káposzta –vékony csíkokra vágva
egy maréknyi mag nélki olívabogyó –karikákra vágva
2 evőkanál napraforgómag
egy gerezd fokhagyma-apróra vágva
néhány darab friss bazsalikomlevél
(a száraz nem megfelelő-más az arómája)
kb. 4evőkanál olívaolaj
kb. egy kiskanál tengeri só
A kínai káposztát az olívabogyókkal és a fokhagymával összekeverem,megsózom,meglocsolom olívaolajjal ,megszórom a magokkal újra összekeverem,bazsalikomlevelekkel díszítem.Reggeliként, ebédként,vacsoraként ,kenyérrel ,vagy anélkül egyaránt fogyasztható. Sült lazachoz,vagy más sült halhoz is kitűnő,deakkor már pár csepp citromlével megbolondítom.
Ez a saláta nagyon laktató-így a halhoz más nem is szükségeltetik.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.