http://www.mindmegette.hu/napraforgo-torta.recept
Hozzávalók:
7 db. tojás
14 dkg cukor
14 dkg liszt
Krém:
20 dkg vaj
3 dl tej
15 dkg cukor
3 dkg kakó
6 dkg liszt.
Piskóta alapot készítünk, amelynek 3/4-d részét egy 2,5 literes lábasban megsütjük, a maradék ¼-d részt pedig egy zománcos kistálban, vagy tányérban megsütjük.
A képen látható módon díszítjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.