1 kg pulykahús aprólék (pld. szárny)
Fűszerek:
2 ek grillpor,
1 kk majoránna,
1 kk köménymag,
1 kk fokhagymapor,
1 ek vegeta
2 ek kacsazsír
1 kg új burgonya
A húst befűszerezni, majd 1 ó pácba teszem.
Sütőfóliába 2 kanál kacsazsírt teszek.
Belerakom a pácolt húsokat.
180 C 80 percig sütöm.
5 percig teljes gázon pirítom. (a sütőfóliát eltávolítom)
A kisült hús zsírjában megsütöm a hasábos burgonyát, pici vegetával, köménymaggal megszórom, és pirosra sütöm.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.