A tojások sárgáját kikeverjük a picit megolvasztott vajjal, a cukorral és kakaóval, majd belekeverjük a tojások habját.
Rászitáljuk a sütőporos lisztet és a diót is belekeverjük, majd 180 fokon 25-30 perc alatt megsütjük.
Ha kihűlt a tésztánk, megkenjük lekvárral, és a következő krémmel boritjuk be: dió, porcukor, vaniliáscukor, és annyi rum, hogy kenhető legyen a massza.
Majd ennek a tetejére tesszük a habosra kevert kakaós vajat, és csokoládét reszelünk a tetejére.
Nagyon tömény, de tényleg nagyon finom sütemény.
Jó étvágyat kivánok!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.