Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 12 szombat Gyula névnapja

Főoldal » Nagyikam gyors eper fagyija ( parfe jelleg)

felvitel dátuma: 2015-04-20 14:04:29       mai nézettség: 1       nézettség: 984
részletes recept
Nagyikam gyors eper fagyija ( parfe jelleg)
Hozzávalók 1 személyre:
20 dkg eper 20 dkg kristály cukor 2 tojás fehérje 2 dl tejszín
Előkészületi idő: 20 perc


Elkészítés:
Az epret megtisztítom és apróra vágom. A robotgép taljaba beleteszem az apróra vágott epret,hozzaadom a cukrot és a tojás fehérjét.Kemeny habbá verem. Egy másik tálba beleöntöm a tejszínt és szinten kemény habbá verem.A felvert tejszint óvatosan beleforgatom az epres habba ,vigyázva nehogy összesen.Ozgerinc formába öntöm,vagy dobozba és 1 éjszakára beteszem a fagyasztoba.tolcserbe,vagy tálba teve ízlés szerint találom.( ez a mennyiség nekem 2 Ozgerinc formába volt elég,lásd a képen)
Szakács: evi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*