4 nagyobb szelet sertéstarja
5-6 fej vöröshagyma
2-3 evőkanál mustár
steak fűszerkeverék
őrölt fekete bors
só
étolaj
liszt
Előkészítés:A tarjaszeleteket kiklopfoljuk,a hártyáknál,inaknál bevagdossuk.Sózzuk,borsozzuk és megszórjuk a steak fűszerrel.Mindkét oldalukat megkenjük mustárral és egymásra téve egy órára a hűtőbe tesszük.Ha tehetjük a pácolást végezzük el előző nap úgy még ízletesebb és puhább lesz a hús.
A vöröshagymát megtisztítjuk,felszeleteljük és karikákra szedjük.
Elkészítés:A húst grillen vagy serpenyőben szép pirosra sütjük.A hagymakarikákat belisztezzük és bő forró olajba kisütjük.Egyszerre mindíg csak keveset tegyünk az olajba gyorsabban sül.nem ázik el és így marad ropogós.Szűrőbe vagy papírtörlőre szedjük és a hússal tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.