Szeretem a receptjeidet, mert egyszerűek és korszerűek. Az AMC meg kb. 20 éve beépült az életünkbe. Már nem tudok nélküle jó konyhát elképzelni!
- 4 szelet sertéstarja
- 1-2 ek mustár, lehet csípősebb is
- 1 ek konyak
- liszt
1 ek olaj a sütéshez
A mustárt összekeverem a konyakkal, és ebben forgatom meg az előzőleg kivert hússzeleteket. Kombitálban egymásra fektetve legalább egy órára hűtőszekrénybe teszem.
Amikor a húst sütni akarom, előmelegítek egy 24 cm-es, 2,5 l-es AMC alapelemet a visiotherm első zöld (régebbi típusoknál piros) jelzéséig, beleteszek 1 ek-nyi olajat és azonnal a lisztben megforgatott, mustáros hússzeleteket. (Csak azért kell az olaj, hogy a bundának szép színe legyen.) Mikor a hússzeletek egyik oldala már megpirult, óvatosan átfordítom és kb. 2 percre lefedem. Elzárom alatta a hőforrást és a fedőt levéve még 1 percig hagyom pirulni.
Burgonyapürével, sok salátával tálalom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.