Egy kisebb hátsó csülök ,só ,fokhagymás só . 1 fej vörös hagyma , mustár ,
40dkg burgonya , pici olaj , petrezselyem zöldje
A csülköt meg mossuk ,ki csontozzuk , sózzuk ,és be dörzsöljük fokhagymás sóval . 1 éjszakár hagyjuk a hűtőben .
Másnap alaposan be kenjük mustárral .
Egy cserép tálat be áztatunk , majd ki rakjuk az alját hagyma karikával , (A hús közé is dugunk hagymát . )
A csülköt rá fektetjük a hagymára , be fedjük a tálat és bő 2 órát sütjük . Langyos vizet önthetünk alá ha még nem elég puha . A fedőt levéve pirosra sütjük .
A meg tisztított burgonyát meg főzzük sós vízben , Ha meg főtt leszürjük ,és pici olajon , darabolt petrezselyem zölddel át sütjük . Ezzel kínáljuk a csülköt .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.