Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 8 kedd Dénes névnapja

Főoldal » Mustáros pácban érlelt csirke tárcsán sütve

felvitel dátuma: 2014-04-06 14:37:32       mai nézettség: 3       nézettség: 2545
részletes recept
Mustáros pácban érlelt csirke tárcsán sütve
Hozzávalók 6 személyre:

2 egész csirkemell filé

8 db csirke comb

1 dl   étolaj

5-6 evőkanál mustár

3 gerezd fokhagyma

1 cs Szárnyas grillpác

Előkészületi idő: 1440 perc

Sütési idő: 12 perc

Elkészítés:

 A  feldarabolt csirkemell filét és a combokat  besózzukAz olajbazúzott fokhagymát belerakjuk.Majd  a szárnyas grill páccal és a mustárral bekenjük a csirkéket  és az olajba tesszük,és ha egy napot  pihentetjük de legalább 2-3 órát  a hűtőben. Hozzá sült burgonyát készíthetünk .Mi a jól bevált tárcsán szoktuk sütni .Nagyon finom friss salátával.

Szakács: Csildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*