2 egész csirkemell filé
8 db csirke comb
1 dl étolaj
5-6 evőkanál mustár
só
3 gerezd fokhagyma
1 cs Szárnyas grillpác
A feldarabolt csirkemell filét és a combokat besózzuk. Az olajba a zúzott fokhagymát belerakjuk.Majd a szárnyas grill páccal és a mustárral bekenjük a csirkéket és az olajba tesszük,és jó ha egy napot pihentetjük de legalább 2-3 órát a hűtőben. Hozzá sült burgonyát készíthetünk .Mi a jól bevált tárcsán szoktuk sütni .Nagyon finom friss salátával.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.