1 kg karaj csont nélkül
40 dkg füstölt trappista sajt
1 cs. szeletelt bacon
4 ek. mustár
1 mk. morzsolt chili
só
steak bors
grillfűszer
étolaj
Előkészítés:A karajt nagyobb szeletekre vágjuk,kiklopfoljuk,sózzuk,
grillfűszerrel,steak borssal,chilivel megszórjuk,mustárral megkenjük és olajjal leöntve legalább egy órát állni hagyjuk de még jobb ha egy napig pácoljuk. A szeleteket kevés olajon elősütjük. A sajtot szeletekre vágjuk.
Elkészítés:Az elősütött karaj szeleteket tepsibe vagy tűzálló tálba tesszük egymás mellé. Mindegyik húsra 1-1 szelet füstölt sajtot és 2-3 fél szelet bacont teszünk.
Előmelegített sütőben pirosra sütjük.
Zöldséges rizst készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.