Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 19 szombat Emma névnapja

Főoldal » Hús ételek / baromfi recept » Mustáros csirkeragu

felvitel dátuma: 2011-08-04 17:25:08       mai nézettség: 1       nézettség: 2304
részletes recept
Mustáros csirkeragu
Hozzávalók 4 személyre:

60 dkg csirkemell filé

2 db piros kaliforniai paprika

1 szál póréhagyma

1 dl étolaj

1 dl szójaszósz

őrölt fehér bors

2 evőkanál mustár

3 dl tejszín

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

Előkészítés:A csirkemellet,paprikát és a póréhagymát csíkokra vágjuk.

Elkészítés:Egy wokban vagy nagyobb serpenyőben /de a lábas is /felforrósítjuk az olajat.Beledobjuk a csirkemell csíkokat és átpirítjuk,sózzuk,borsozzuk.Hozzáadjuk a mustárt és 4-5 percig tovább  pirítjuk.Rátesszük a paprikát,póréhagymát,átkeverjük és ráöntjük a szójaszószt.8-10 percig pároljuk majd felöntjük a tejszínnel és pár percig forraljuk míg kezd egy kicsit besűrűsödni a szaftja.

Jázmin rizst készítettem mellé.

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*