60 dkg csirkemell filé
2 db piros kaliforniai paprika
1 szál póréhagyma
1 dl étolaj
1 dl szójaszósz
só
őrölt fehér bors
2 evőkanál mustár
3 dl tejszín
Előkészítés:A csirkemellet,paprikát és a póréhagymát csíkokra vágjuk.
Elkészítés:Egy wokban vagy nagyobb serpenyőben /de a lábas is jó /felforrósítjuk az olajat.Beledobjuk a csirkemell csíkokat és átpirítjuk,sózzuk,borsozzuk.Hozzáadjuk a mustárt és 4-5 percig tovább pirítjuk.Rátesszük a paprikát,póréhagymát,átkeverjük és ráöntjük a szójaszószt.8-10 percig pároljuk majd felöntjük a tejszínnel és pár percig forraljuk míg kezd egy kicsit besűrűsödni a szaftja.
Jázmin rizst készítettem mellé.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.