Finom!!!!! Johet ebédre, vacsorára - elfogyna mindig!
4 db csirkecomb (kettévágva 8 db lesz)
2 pohár tejföl
1 fej hagyma
20 dkg sajt
1 ek. mustár
1 dl olaj
3 gerezd fokhagyma, vagy fokhagymapor
provánszi fűszerkeverék
pirospaprika őrlemény
kevés liszt
fűszerek: http://www.toldifuszer.hu
Egy tálba összekeverem a tejfölt, a mustárt, a zúzott vagy por fokhagymát , a fűszerkeveréket és az olajat. A lisztben megforgatjuk a kettévágott csirkecombokat, majd a szószba mártjuk úgy, hogy mindenhol érje a húst. Egy tepsibe pakoljuk, majd rákarikázzuk a hagymát. tetejüket megszórjuk piros paprikával. Kevés vizet öntünk alá, lefóliázzuk, és forró sütőbe toljuk kb. 40-45 percre. Ha a hús már átpuhult, levesszük a fóliát, megszórjuk jól reszelt sajttal, majd visszadugjuk a sütőbe, hogy a sajt ráolvadjon, megpiruljon.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.