Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 17 csütörtök Rudolf névnapja

Főoldal » Mustáros csirkecombok

felvitel dátuma: 2011-10-16 16:30:40       mai nézettség: 1       nézettség: 1830
részletes recept
Mustáros csirkecombok
Hozzávalók 1 személyre:

4 db csirkecomb (kettévágva 8 db lesz)

2 pohár tejföl

1 fej hagyma

20 dkg sajt

1 ek. mustár

1 dl olaj

3 gerezd fokhagyma, vagy fokhagymapor

provánszi fűszerkeverék

pirospaprika őrlemény

kevés liszt

fűszerek: http://www.toldifuszer.hu

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 60 perc

Elkészítés:

Egy tálba összekeverem a tejfölt, a mustárt, a zúzott vagy por fokhagymát , a fűszerkeveréket és az olajat. A lisztben megforgatjuk a kettévágott csirkecombokat, majd a szószba mártjuk úgy, hogy mindenhol érje a húst. Egy tepsibe pakoljuk, majd rákarikázzuk a hagymát. tetejüket megszórjuk piros paprikával. Kevés vizet öntünk alá, lefóliázzuk, és forró sütőbe toljuk kb. 40-45 percre. Ha a hús már átpuhult, levesszük a fóliát, megszórjuk jól reszelt sajttal, majd visszadugjuk a sütőbe, hogy a sajt ráolvadjon, megpiruljon.

Szakács: Timcsi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 anna51 2011 október 16

Finom!!!!! Johet ebédre, vacsorára - elfogyna mindig!

10/10 -Jucus.- 2011 november 7

nagyon inycsiklandozóan néz ki:-))biztosan finom is ezt ki fogom próbálni köszönöm:-)

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*