Na, ez egy jó recept itt hajnalban! Ma elkészítem!
- 8 db csirke alsócomb
- 1 nagy pohár tejföl
- 1 ek mustár
- 1 ek ételízesítő
- pici bors
- 3 gerezd fokhagyma
- 20 dkg sajt
Előmelegítek egy 24 cm-es, 3,5 l-es AMC serpenyőt a visiotherm első zöld jelzéséig. A megtisztított csirkecombokat (én le szoktam húzni a bőrét, de nem fontos) szépen körbepirítom az aljzaton. Ezután az edényben egymás mellé rendezem őket, majd a tejföl, mustár, ételízesítő és bors keverékével bekenem őket. Tetejükre szórom a reszelt sajtot és a Navigeniót az edényre fordítva szép rózsaszínűre sütöm.
Nagyon finom pecsenye, a fiam vajas burgonyával szereti, de párolt rizzsel talán még finomabb.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.