Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 9 szerda Erhard névnapja

Főoldal » Mustáros csirkecomb

felvitel dátuma: 2011-08-14 22:07:17       mai nézettség: 1       nézettség: 1975
részletes recept
Mustáros csirkecomb
Hozzávalók 4 személyre:

- 8 db csirke alsócomb

- 1 nagy pohár tejföl

- 1 ek mustár

- 1 ek ételízesítő

- pici bors

- 3 gerezd fokhagyma

- 20 dkg sajt

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 15 perc

Elkészítés:

Előmelegítek egy 24 cm-es, 3,5 l-es AMC serpenyőt a visiotherm első zöld jelzéséig. A megtisztított csirkecombokat (én le szoktam húzni a bőrét, de nem fontos) szépen körbepirítom az aljzaton. Ezután az edényben egymás mellé rendezem őket, majd a tejföl, mustár, ételízesítő és bors keverékével bekenem őket. Tetejükre szórom a reszelt sajtot és a Navigeniót az edényre fordítva szép rózsaszínűre sütöm.

Nagyon finom pecsenye, a fiam vajas burgonyával szereti, de párolt rizzsel talán még finomabb.

Szakács: Zsuzsa


Film link: www.suepax.5mp.eu

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

10/10 Suzi 2012 október 1

Na, ez egy jó recept itt hajnalban! Ma elkészítem!

10/10 Éva 2012 december 2

Nekem is nagyon tetszik!

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*