Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 11 péntek Leó, Szaniszló névnapja

Főoldal » Mustáros bélszín lángos

felvitel dátuma: 2011-02-11 20:52:28       mai nézettség: 3       nézettség: 7574
részletes recept
Mustáros bélszín lángos
Hozzávalók 4 személyre:

Bélszín: 0,80 kg
Mustár: 1 evőkanál
Étolaj a sütéshez: 3 dl
Tejföl: 2 dl
Párolt rizs: 0,30 kg
Burgonya: 0,30 kg
Vöröshagyma: 1 fej
Só: ízlés szerint
bors: ízlés szerint
zöldség félék: 0.05 kg
babérlevél: 1 db

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 40 perc

Elkészítés:

A marhabélszínt hártyájától megtisztítjuk, 2 napig hűtőben pácoljuk (a páclé áll: hagyma, zöldség félék, babérlevél, bors, só) naponta megfordítjuk a pácban, majd felszeleteljük.
A hagymát apróra vágjuk és bő forró olajban világosbarnára sütjük.
A bélszínt egyenlő részre szeleteljük mindkét felét mustárral megkenjük, és forró olajban átpirítjuk, majd forró sütőben olajjal folyamatosan locsolva sütjük.
Mikor félig megpuhult, ráöntjük a tejfölt és tovább sütjük.
Párolt rizzsel, sültburgonyával, idényzöldséggel díszítve tálaljuk.

Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*