Bélszín: 0,80 kg
Mustár: 1 evőkanál
Étolaj a sütéshez: 3 dl
Tejföl: 2 dl
Párolt rizs: 0,30 kg
Burgonya: 0,30 kg
Vöröshagyma: 1 fej
Só: ízlés szerint
bors: ízlés szerint
zöldség félék: 0.05 kg
babérlevél: 1 db
A marhabélszínt hártyájától megtisztítjuk, 2 napig hűtőben pácoljuk (a páclé áll: hagyma, zöldség félék, babérlevél, bors, só) naponta megfordítjuk a pácban, majd felszeleteljük.
A hagymát apróra vágjuk és bő forró olajban világosbarnára sütjük.
A bélszínt egyenlő részre szeleteljük mindkét felét mustárral megkenjük, és forró olajban átpirítjuk, majd forró sütőben olajjal folyamatosan locsolva sütjük.
Mikor félig megpuhult, ráöntjük a tejfölt és tovább sütjük.
Párolt rizzsel, sültburgonyával, idényzöldséggel díszítve tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.