Nagyon jónak találom,és elfogom majd készíteni.
0,60 kg csirkemell
0,20 kg bacon szalonna
0,20 kg mozzerella sajt
grillfűszer keverék, só
0,5 l étolaj
16 db krokett
0,20 kg burgonya
0,20 dkg rizs
friss zöldség a díszítéshez
A csirkemell filét vékonyra szeleteljük, klopfoljuk, fűszerezzük, mozzarellával megtöltjük és felgöngyöljük.
Bacon szalonnába göngyölve rostlapon készre sütjük.
Megtisztított burgonyát kockára vágom, majd forró olajban kisütöm, hasonlóan a krokettet is kisütöm.
Rizst puhára főzöm.
Tálalás:
sült burgonyával, krokettel és párolt rizzsel tálaljuk.
Erre tesszük a hosszirányba kettévágott húsokat.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.