Tészta: liszt 0,30, csipet só, sütőpor 1, túró 0,15, tej 6 ek., olaj 6 ek., cukor 7 dkg. van.cukor 1 csomag.
Töltelék: birsalma4-5, vaj 3 dkg., méz 18 dkg.
Morzsa a tetejére: liszt 25 dkg, cukor 10 dkg., vaj 17 dkg., őrölt fahéj, gyömbér 1-1 késhegynyi.
A birsalmát lassú tűzön megpárolom.
A tésztához valókat összegyúrom, kisimítom a tepsi aljára. Rászedem a birsalmát, majd a morzsát a tetejére hintem.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.