tojás fehérje 4, porcukor 0,25, mogyoró darálva 0,20, 1 citrom héja, fahéj 1 teáskanál, kevés (1-2 kávéskanál) liszt.
A tojás fejérjét habbá verem, majd lassan hozzáadom a többi hozzávalót. Két kiskanállal szaggatom a tepsibe. Lassú tűzön inkább szárítom, mint sütöm. Sütési idő: "harapáspróba".
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.