Hozzávalók: 40 dkg. darált háztartási keksz,10 dkg. darált dió/ vagy mogyoró/, 2 evőkanál porcukor, 20 dkg vaj, kevés tej,és kevés kókuszreszelék.
Krém: 1 üveg mogyorókrém.
Elkészítés: a kekszet a diót a cukrót az olvasztott vajat annyi tejjel jól összegyúrjuk, hogy könnyen gyúrható tésztát kapjunk.Ezután hűtőben 10 percet pihentetjük. Majd deszkára tett nylon zacskón amit kevés kekszel megszórunk ,2-3 mm. vastedra kinyújtjuk.Hullámos szélü linzer szaggatóval kiszúrjuk. Az egyik szaggató legyen lyukas közepű.A sima tésztát mogyörókrémmel megkenjük, majd rátesszük a lyukas tésztát. Tetejét kóküszreszelékkel megszórjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.