1 kg lisz
50 dkg margarin
50 dkg p.cukor
6db T.sárgája
Barack íz + P.cukor a szoráshoz
A kimért alapanyagokat összegyurjuk majd a kész tésztát tálcára tesszük letakarjuk foliával és hütöben kb 10percig pihentetjük.
Pihentetés után a tésztát késhát vastagságura nyujtjuk.
Kerek kiszuroval,ugyanannyi tetöt és ajat szurunk a tésztából,majd sütölemezre hejezve elömelegített sütötérben 200c fokon 10 perc alatt világos barnára sütjük.
Sütés után barack ízzel betöltjük(mielött a tetejét ráraknánk leporcukrozzuk).
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.