1 kg liszt
0,5 l tej
1 ek só
1 ek cukor
2 dl étolaj
5 dkg éleszto
Toltéshez:
vaj vagy háromszog alakú sajt
Tetejére:
1 tojás
10 dkg reszelt sajt
A hozzávalókat osszegyúrjuk, majd 5 cipóra osztjuk. A cipókat kinyújtjuk kor alakban és 16 cikket vágunk belole (mint a pizzánál). A cikkek szélesebb végébe teszunk egy késhegynyi margarint, vagy sajtot, majd behajtjuk a szélét és feltekerjuk. Sutopapíros tepsibe tesszuk, majd a tepsiben hagyjuk kelni. Amikor megkeltek, megkenjuk oket tojással és reszelt sajtot szórunk a tetejukre. 080 fokos sutoben szép pirosra sutjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.