Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 11 péntek Leó, Szaniszló névnapja

Főoldal » Minestrone leves

felvitel dátuma: 2011-02-07 19:47:16       mai nézettség: 1       nézettség: 1906
részletes recept
Minestrone leves
Hozzávalók 4 személyre:
Durillo spagetti: 60 dkg
sárgarépa: 4 db
fehérrépa: 2 db
zeller: 1 db 
káposzta: 1 kis fej
karalábé: 1 kis fej 
burgonya: 4 db
paradicsom: 2 db
bacon szalonna: 30 dkg 
friss őrölt bors: csipetnyi
kakukkfű:csipetnyi
oregáno: csipetnyi
paradicsompüré : 1 kis doboz
finomra vágott petrezselyem : 1 csomó
fehérbor : 2 dl
babérlevél : 2 db
reszelt parmezán sajt : 10 dkg
só : csipetnyi
húslé: 2 l
Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 40 perc
Elkészítés:
Az apró kockára vágott bacon szalonnát kiolvasztjuk, majd rátesszük a vékonyra metélt vágott zöldségeket, hozzáadjuk a paradicsompürét, a petrezselyem zöldet, ízlés szerint ízesítjük.
Lassú tűzön, fedő alatt pároljuk, sűrűn óvatosan megkavarjuk, hogy a zöldség össze ne törjön.
Mikor a zöldség félig megpuhult, hozzáadjuk a metéltre vágott burgonyát, felöntjük húslével és a fehérborral.
A főzés befejezése előtt beletesszük az apró darabokra tört spagettit és a kockára vágott paradicsomot. Tálaláskor reszelt parmezán sajtot adunk hozzá.
Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*