2 dl tejföl
1 nagy üveg majonéz
5 héjában főtt burgonya
5 főtt tojás
5 közepes nagyságú savanyú uborka
25 dkg trapista sajt
A hozzávalókat egy üveg tálba rétegezzük a következő sorrendben:
1 dl tejföl
majonéz
reszelt burgonya
majonéz
reszelt tojás
majonéz
reszelt savanyú uborka
majonéz
reszelt sajt
1 dl tejföl
majonéz
A majonézt úgy kell beosztani,hogy mindegyik sorba egyforma mennyiség kerüljön. A többi hozzávalóból ( a tejföl kivételével,amiből ugyanis két sor kell,a tál aljára és a rétegezés tetejére,a majonéz alá)csak egy-egy sort teszünk.
A salátát egy napra hűtőszekrénybe tesszük,hogy az ízek összeérjenek.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.