1hagyma
pici olaj
15dkg darált hús
10dkg gomba
1csg milánói por
szükség szerint víz
20dkg sajt
Milánói pizza Milánói pizza.
Egy kis fej hagymát finomra vágunk, egy kevés olajban megfonnyasztjuk, darálthúst és 20 dkg metéltre vágott vargánya gombát adunk hozzá. megpárol, sóval, borssal, kakukkfűvel ízesítjük. Ha minden megfőtt rá a milánói por vízzel elkeverve.A ragut a tésztára terítjük, reszelt sajttal megszórjuk és sütőben megsütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.