Ez nagy mennyiség ami látható a képeken.
10 tojás,
3 l tej
5 tasak vaníliás cukor
10 evőkanál kristálycukor, csipet só.
A tejet felforraljuk,közben a tojások sárgáját ízlés szerint kikeverjük cukorral és vaníliás cukorral, kevés tejjel felengedjük, majd a forrásban lévő tejhez öntjük és összeforraljuk.
A tojások fehérjét pici sóval és kristálycukorral keményre verünk.
A habból evőkanállal nagyobb halmokat rakunk egy lapostányérra, 1 percre betesszük a mikróba a legmagasabb fokozatra, nekem 850 watt, nagyon szépek és jók lesznek így. Egy tálba rakjuk a habgaluskákat és a végén ráöntjük a tojássárgás tejet.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.