1,5kg oldalas, só, bors, delikát, sertés fűszersókeverék, kevés olaj , víz , 4 evőkanál mustár, 4 evőkanál méz
Az oldalast egy pepsibe teszem , majd ízlés szerint felfűszerezem , egy kevés olajat és vízet locsólok alá és lefedem alufóliával , majd szép pirosra sütőm,Mikor már 95százalékban kész akkor egy tálkába összekeverem a mustárt és a mézet és rálocsólom az oldalasra és még kb 5 percig sütőm míg szép ropogós lesz.Bármilyen körettel fogyasztható , hidegen melegen egyaránt.Jó étvágyat hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.