Mivel én paleozok, ezért nem főztem most hozzá köretet, de lehet enni hozzá rizst, vagy burgonyát is.
A sütőt előmelegítem 200 fokon.
Az olivába beleteszem a méz, mustár, só, bors hozzávalókat és jól összekeverem. A csirkeszárnyakat megtisztítom és félbevágom. A gyerekek szeretik a combos nyeles részét, hamarabb átsűl. Belemártom a mézes-mustáros pácba és belehelyezem egy kisebb tepsibe egymás mellé a csirkeszárnyakat. Lefedve kb. 20 percig sütöm, majd leszedem a fóliát és sütöm, amíg piros nem lesz, jó ropogós. Nekem van légkeverés és mindkét oldalát pár percig légkeverésen szoktam átsütni, de sima alsó-felső sütéssel is elérhetjük a célt, csak kicsit tovább tart a pirítás.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.