Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 22 kedd Csilla, Noémi névnapja

Főoldal » Hús ételek / baromfi recept » Mézes-mustáros csirkeszárny

felvitel dátuma: 2011-07-07 13:35:57       mai nézettség: 2       nézettség: 4280
részletes recept
Mézes-mustáros csirkeszárny
Hozzávalók 2 személyre:

Mivel én paleozok, ezért nem főztem most hozzá köretet, de lehet enni hozzá rizst, vagy burgonyát is.

  • 8 db csirkeszárny félbevágva
  • 1 dl oliva
  • 3 evőkanál méz
  • 2 evőkanál mustár
  • , bors ízlés szerint
Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 35 perc

Elkészítés:

A sütőt előmelegítem 200 fokon.

Az olivába beleteszem a méz, mustár, , bors hozzávalókat és jól összekeverem. A csirkeszárnyakat megtisztítom és félbevágom. A gyerekek szeretik a combos nyeles részét, hamarabb átsűl. Belemártom a mézes-mustáros pácba és belehelyezem egy kisebb tepsibe egymás mellé a csirkeszárnyakat. Lefedve kb. 20 percig sütöm, majd leszedem a fóliát és sütöm, amíg piros nem lesz, ropogós. Nekem van légkeverés és mindkét oldalát pár percig légkeverésen szoktam átsütni, de sima alsó-felső sütéssel is elérhetjük a célt, csak kicsit tovább tart a pirítás.

Szakács:


Film link: http://henimodernkonyhaja.blogspot.com

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*