40 dkg csirkemell filé
5 dl tejföl
1 dl mustár
2 ek méz
1 ek citromlé
1 kk törött bors
A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk és olajon fehérre pirítjuk. Ekkor hozzáadjuk a mézet és hagyjuk, hogy együtt karamellizálódjon. Amikor a hús már barnás színű, hozzáadjuk a tejföllel összekevert mustárt és néhány poercig főzzük. Hozzáadjuk a citromlevet és a borsot, majd ízlés szerint cukorral, sóval igazítunk az ízeken. Tésztával, vagy rizzsel tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.