A csirkemellet és a vöröshagymát csíkokra vágva, egy pici olajon puhára pároljuk.
Ezután hozzáadjuk a vastag csíkokra reszelt sárgarépát, és így sütjük egy 5 percet.
A keményítőt csomómentesen elkeverjük a tejszínnel, majd hozzáadjuk a mézet és a mustárt is.
Végül ezt a tejszínes keveréket ráöntjük a húsra.
Ha már felrottyant kész.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.