Szinte leharapnám a monitorról, nagyon szeretem!Gyonyoru
4 db nagyobb csirkecomb
3 ek.méz
2-3 gerezd fokhagyma
1 db chili paprika vagy 1 tk.chili por
1 db zöld citrom leve
szárnyas fűszer
só
őrölt fehér bors
1 dl olíva olaj
Előkészítés:A csirkecombokat megtisztítjuk,megmossuk,sózzuk.Ha nagyok a combok 2-3 helyen csontig bevágjuk.Jobban átjárja a páclé és hamarabb megsül.Az olajat elkeverjük a fűszerekkel,mézzel,citromlével,átnyomott fokhagymával.A combokra öntjük a fűszeres olajat és legalább egyórára a hűtőbe tesszük.Még jobb ha a pácolást előző nap végezzük.
A combokat tepsibe tesszük,ráöntjük a páclevet és egy deci vizet.A tepsit lefóliázzuk és előmelegített sütőben kb.egy órát sütjük /amíg a hús megpuhul /levesszük a fóliát és a combokat szép pirosra sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.