Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 25 péntek Márk, Ányos névnapja

Főoldal » Hús ételek receptek » MÉZES, SZEZÁMMAGOS, KAKUKKFÜVES SÜLT OLDALAS

felvitel dátuma: 2012-10-13 13:34:01       mai nézettség: 1       nézettség: 2184
részletes recept
MÉZES, SZEZÁMMAGOS, KAKUKKFÜVES SÜLT OLDALAS
Hozzávalók 4 személyre:

80 dkg sertésoldalas 
2 evőkanál borecet 
2 evőkanál méz 
2 evőkanál olaj 
1 kiskanál pirospaprika 
, fokhagymás bors
1/2 evőkanál kakukkfű 
 

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 80 perc

Elkészítés:

1. Tisztítsuk meg az oldalasunkat és vágjuk le kisebb részekre., majd mindegyiket dörzsöljük be sóval, fokhagymás borssalKészítsük el a következő keveréket: keverjük össze a borecetet, a mézzel, az olajjal, a szezámmaggal, a pirospaprikával, kakukkfűvel. Forgassuk meg az oldalasokat ebben a keverékben, hagyjuk benne állni is egy kicsit. (akár egy éjszakát is)
2. Olajozzunk egy tepsit és fektessük bele az oldalasokat, a maradék páclét locsoljuk . Tegyük sütőbe, süssük 200°C-on ropogósra. Hogy a hús ne száradjon ki, sűrűn locsoljuk meg a páclével
Tört burgonyával tálaljuk. étvágyat !

Szakács:


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*