5 db pulykacombfilé / egyet fokhagymával, sóval tüzigéltem./
10 dkg füstölt kolbász
4 gerezd fokhagyma
1 db paprika
vegeta, só, őrölt bors ,zöldségzöldje,, mustár/1-1 kávéskanálnyi/
1 evőkanál méz.
A húst beirdaljuk, megsózzuk. Beletesszük rétegenként a kolbászt, a paprikát, a felszeletelt fokhagymát, addig folytatjuk, amíg minden rész meg nem telik.Hústűvel összetűzzük, megkenjük a mustáros-mézes-fűszeres keverékkel, fólia alatt 1 órán át pároljuk, majd fél óráig sütjük.
Rendkívül finom, ünnepi étek.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.