- 1 kg pulykamedalion
-1 kávéskanál só
-1 kávéskanál örölt bors
-6 evőkanál méz
-6 evőkanál mustár
-6 evőkanál ketchup
-4 -5 evőkanál olaj
A pulykamedalionokat alaposan megtisztitjuk.
A hártyás részeket levágjuk, meghintjük sóval, borssal A mézet, ketchupot, mustárt ősszekeverjük, beleforgatjuk a medalionokat.
Pár órára hütőben pihentetjük.
Egy tepsit vagy jénait kikenünk olajjal belefektetjük a husikat.
A mézes mustáros pác felét rákanalazzuk, fóliával letakarjuk 200 fokon 35 percig sütjük.
Aztán a foliát levéve rákenjük a pác másik felét és még 15 -20 percig sütjük
Megforgatjuk (víz nem kell alá)
Rizs körettel, burgonya püréval tálaljuk
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.