Hozzávalók:8 szelet csirkemell, 2 kanál méz, 2 kanál mustár, csirke fűszer ki mit szeret. só, kevés bors.oliva olaj
kevés sör.
Elkészités:a mézet a mustárt és a fűszereket összekeverjük, majd a filék mindkét felét bekenjük vele.Tepsibe, vagy serpenyőbe rakjuk. meglocsoljuk oliva olajjal, és előmelegített sütőben alufóliával letakarva sütjük. . Közben nemárt locsolgatni, mondjuk sörrel, nagyon jó ízt ad a husinak,és nem szárad ki.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.