Nagyon jó és ötletes,teszik.
Hozzávalók:50 dkg. liszt,5 dkg. zsír,2 tojás,,3 evőkanál tej,2 evőkanál méz,15 dkg. cukor.1 kávés kanál szódabikarbóna.
Krém:fél liter tej,5 dkg. búzadara,1 cs, vaniliás cukor, 20 dkg. margarin, 15 dkg. cukor.
Egy kevés lekvár.
1 db. csoki, tetszés szerint,ét, vagy tej
Elkészítés: A hozzávalókat összegyúrjuk, és 5 részre osztjuk. Kör alakura nyújtjuk,és lisztezett sütőlemezen megsütjük. / hamar sül/.4 részt sütünk meg
A tejet a búzadarával és a vaniliás cukorral felfőzzük, hűtjük. A margarint a cukorral kikeverjük, és a kihűlt krémhez adjuk.
Az első és a második lapokat megkenjük a krémmel, majd a lekvár következik,és a krém .A tetejére csokit egykis olajjal felolvasztunk, és rákenjük a tetejére.
A maradék tésztából, csináljuk a diszítést az oldalára, én fenyőfát csináltam mert karácsony volt, de most lehet húsvétit is csinálni, vagy csak sima lapokat sütünk,és azt töltjük meg a krémmel.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.