Hozzávalók:
12 db csirke szárny
20 dkg füstölt sajt (karaván )
2 ek méz
2 tk bazsalikom
6 gerezd fokhagyma, áttörve
4 ek szójaszósz
3 ek olívaolaj
só
Elkészítés:
A szárnyakat megmosom, megtisztítom, enyhén megsózom, és egy kiolajozott tepsi alján elrendezem. A sajtot lereszelem, egy tálban az összes hozzávalóval összekeverem és ráöntöm a húsra, hogy mindenütt befedje.
A tepsire fóliát teszek, és 40 percig, 200 fokon sütöm, majd fólia nélkül, még 10 percig.
Petrezselymes burgonya, vagy krumplipüré illik hozzá, és dobálós savanyúsággal tálaltam
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.